Hotel Adonis, een luxeresort op het fictief eilandje Kratos in Griekenland, is een vakantieoord waar volwassen vakantiegangers ongelooflijk erotisch verwend worden en de tijd van hun leven beleven.
Het hoofdpersonage Viktor Vogelmans, zijn verloofde Valerie en buurvrouw Marie beleven er zeer aangename momenten en avonturen om u tegen te zeggen.
Het hotel is eigendom van Adonis Parospoupolos, een fervente Shakespeare fanaat, die zich graag in vol ornaat dagelijks aan de gasten vertoont. Van in het begin komen mooie sensuele hostessen op de voorgrond die aanleiding geven tot allerhande erotische belevingen en sensaties van de hotelgasten. Ook aan adonissen is er geen gebrek.

Doch er schuilt een mysterieus geheim en het eiland Kratos is niet zomaar een eiland en heeft hier en daar gelijkenissen met Jurassic Park en het mythologische verhaal van Adonis en Venus.
Viktor Vogelmans en zijn ondertussen vriend geworden André De Visser, die hij ontmoette bij een wildezwijnenjacht, zoeken het uit en worden gestraft. De ontknoping is een prachtig tafereel en sluit het verhaal op een passende wijze af.

Hotel Adonis is dus een fantasierijke, ontspannende ,taboeloze, erotische ,avontuurlijke en hilarische roman waar vele mannen (en vrouwen) genot van lezen zullen hebben en overwegen om hun vakantieplannen alsnog te wijzigen naar Kratos.

Het is de vierde in de rij van Erotisch komische romans van Erik Segers waarbij deze nog meer uitblinkt door het mooie vlot leesbaar hilarische verhaal. Vele grappige woordspelingen, een tikkeltje filosofie, knipoog naar de actualiteit en zeer aanschouwelijke taferelen maken het geheel tot een boeiende leeservaring.

De erotische stijl is nogal direct van vorm waardoor het sommige lezers kan overdonderen, doch de liefhebbers van dit genre zullen er zeker meer dan veel leesgenot aan overhouden.
Zelf heb ik het boek graag gelezen en regelmatig LUIDOP gelachen. Leest als een trein.

Meest recente reacties

09.11 | 16:50

Wat een prachtig gedicht heb jij neergepend met ‘wijzertje rond’!!! Er komen bijzonder mooie verwoorde zinnen in! Knap dichtwerk!!!

06.07 | 07:01

Jouw gedichtje van vandaag: Zo gewoon, zo ongewoon zo wonderschoon!!!

01.07 | 08:40

Heel mooie foto om in stilte te genieten van die prachtige, paarse schoonheid in onze zo wonderbaarlijke natuur!

06.02 | 10:53

'Flow' met de juiste flow geschreven. In golven van inspiratie, een zee van waarheid.👍

Deel deze pagina